Crema di cetrioli con spiedini di gamberi

Crema di cetrioli con spiedini di gamberi

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
  • ½ cucchiaino di sale
  • 24 gamberi crudi sgusciati e privati del filo intestinale
  • 80 g di cipolla a metà
  • 2 spicchi di aglio
  • 500 g di cetrioli senza la buccia, a pezzi
  • 1 limone a fette, ognuna tagliata in quarti
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
    1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
  • 200 g di latte
  • 40 g di farina tipo 00
  • 2 cucchiai di aneto fresco (προαιρετικό πεδίο) tritati

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 175 kcal / 733 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 1.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων