Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Filling
-
onions cut into quarters150 g
-
sunflower oil40 g
-
pine nuts70 g
-
400 g beef, finely mincedlamb meat finely minced400 g
-
salt1 tsp
-
freshly ground pepper1 tsp
-
ground cinnamon1 pinch
Kibbeh
-
500 g beef tenderloin, cut into cubes (3 cm)lamb fillet sinew free, cut into cubes (3 cm)500 g
-
ice cubes4
-
onions cut into quarters200 g
-
fine bulgur wheat rinsed with cold water and strained well (see tip)300 g
-
salt2 level tsp
-
ground cinnamon2 level tsp
Assembly and baking
-
sunflower oil plus extra for greasing10 g
-
freshly ground pepper (προαιρετικό πεδίο)1 level tsp
-
Arabian spice mix (προαιρετικό πεδίο)1 level tsp
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
31.3 g
Θερμίδες
1937 kJ /
463 kcal
Λιπαρά
23.6 g
Υδατάνθρακες
31.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1ωρ. 10 λεπτ.
Beef and feta koftas
1ωρ. 30 λεπτ.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 λεπτ.
Chicken Pizzaiola
50 λεπτ.
Korean chicken cheese tteokbokki
30 λεπτ.
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1ωρ. 20 λεπτ.
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1ωρ. 50 λεπτ.
Korean Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Curry Chicken
1ωρ.
Mutton Peratal
1ωρ. 25 λεπτ.
Thai chilli chicken and basil
30 λεπτ.
Meatballs with Tomato Sauce
45 λεπτ.