
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Filling
-
onions cut into quarters150 g
-
sunflower oil40 g
-
pine nuts70 g
-
lamb meat finely minced400 g
-
salt1 tsp
-
freshly ground pepper1 tsp
-
ground cinnamon1 pinch
Kibbeh
-
lamb fillet sinew free, cut into cubes (3 cm)500 g
-
ice cubes4
-
onions cut into quarters200 g
-
fine bulgur wheat rinsed with cold water and strained well (see tip)300 g
-
salt2 level tsp
-
ground cinnamon2 level tsp
Assembly and baking
-
sunflower oil plus extra for greasing10 g
-
freshly ground pepper (προαιρετικό πεδίο)1 level tsp
-
Arabian spice mix (προαιρετικό πεδίο)1 level tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
463 kcal /
1937 kJ
Πρωτεΐνη
31.3 g
Λιπαρά
23.6 g
Υδατάνθρακες
31.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese-style beef stew
3 Std. 30 Min
Gluten free chicken and leek pies
3 Std. 20 Min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 Std. 50 Min
Ginger Pork
25 Min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 Std. 15 Min
Mexican chicken soup
30 Min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 Min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 Std. 50 Min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 Std. 20 Min
Chicken with almonds
45 Min