
Συσκευές & Αξεσουάρ
Braised Duck With Sour Plum Sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4 cm)800 g
-
ginger juice50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce50 g
-
light soy sauce30 g
-
sour plum sauce homemade or store-bought250 g
-
dark brown sugar50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
312 kcal /
1305 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
885 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKorean barbecue chicken with rice
45 λεπτ.
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 λεπτ.
Chicken adobo
30 λεπτ.
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1ωρ. 45 λεπτ.
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1ωρ.
Shepherd's Pie
1ωρ. 15 λεπτ.
Mexican Chicken Ring
55 λεπτ.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1ωρ. 10 λεπτ.
Braised pork belly
55 λεπτ.
Asian Sloppy Joes
1ωρ. 50 λεπτ.
Coq au vin blanc with mashed potato
1ωρ. 50 λεπτ.