Συσκευές & Αξεσουάρ
Braised Duck With Sour Plum Sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4 cm)800 g
-
ginger juice50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce50 g
-
light soy sauce30 g
-
sour plum sauce homemade or store-bought250 g
-
dark brown sugar50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
885 mg
Πρωτεΐνη
19 g
Θερμίδες
1305 kJ /
312 kcal
Λιπαρά
16 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
22 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTarte Bourguignonne
1ωρ. 30 λεπτ.
Ayam Balado
45 λεπτ.
Flank steak with horseradish cream sauce
4ωρ. 20 λεπτ.
Classic beef burgers (MEATER+®)
1ωρ.
Steak tartare
10 λεπτ.
Chilli Beef with Lemon Feta
30 λεπτ.
Lemon Garlic Chicken and Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Pulled pork with steamed buns
3ωρ.
Chicken Pizzaiola
50 λεπτ.
Thai Burger
35 λεπτ.
Beef Burgundy
1ωρ. 45 λεπτ.
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4ωρ.