Spicy Beef with Red Peppers

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Spanish onion cut into pieces
    1 ½ oz
  • fresh parsley leaves and tender stems
    3 - 4 sprigs
  • olive oil
    1 oz
  • red bell peppers cut into pieces (approx. 1 in.)
    10 ½ oz
  • canned chopped tomatoes
    3 ½ oz
  • salt plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • brown sugar
    2 tsp
  • dried red chili flakes
    2 pinches
  • veal meat rump or tenderloin
    16 - 17 ½ oz
  • ground black pepper to season, to taste

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 687.5 mg
Πρωτεΐνη 25.3 g
Θερμίδες 967.7 kJ / 231.3 kcal
Λιπαρά 10.3 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Υδατάνθρακες 8.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων