
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Marinade
-
Dijon mustard2 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
soy sauce1 oz
-
dark brown sugar1 oz
-
mixed dried herbs1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma1
Carrot Top Pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
whole baby rainbow carrots reserve green tops for pesto (see Tip)1 bunch
-
pine nuts1 oz
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves1 ½ oz
-
extra virgin olive oil5 ½ oz
Steaming in the Varoma
-
water24 oz
-
baby gold potatoes quartered20 oz
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
743 mg
Πρωτεΐνη
31 g
Θερμίδες
2761 kJ /
660 kcal
Λιπαρά
46 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
32 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Simply Steam
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky Sesame Chicken
40 Min
Curried Chicken and Apple Salad
30 Min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min
Waldorf Salad
15 Min
Chili Cheese Dogs
50 Min
Hoisin Pork Bowl
45 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Florentine Meatballs and Linguine
1 Std. 10 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min