
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Marinade
-
Dijon mustard2 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
soy sauce1 oz
-
dark brown sugar1 oz
-
mixed dried herbs1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma1
Carrot Top Pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
whole baby rainbow carrots reserve green tops for pesto (see Tip)1 bunch
-
pine nuts1 oz
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves1 ½ oz
-
extra virgin olive oil5 ½ oz
Steaming in the Varoma
-
water24 oz
-
baby gold potatoes quartered20 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
660 kcal /
2761 kJ
Πρωτεΐνη
31 g
Λιπαρά
46 g
Υδατάνθρακες
32 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
743 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Simply Steam
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPollo Pibil
1ωρ. 30 λεπτ.
Butter Chicken
4ωρ. 5 λεπτ.
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5ωρ. 5 λεπτ.
Chicken Avocado Gorditas
1ωρ.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 λεπτ.
Teriyaki Chicken and Rice
40 λεπτ.
Basque Chicken
1ωρ. 10 λεπτ.
Chinese Pork with Vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Beef Tostadas
1ωρ. 10 λεπτ.
Vietnamese Chicken Pho
1ωρ. 10 λεπτ.
Honey Garlic Glazed Drumettes
2ωρ. 45 λεπτ.
Marry Me Chicken
40 λεπτ.