Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes

Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes

4.5 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 55 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Marinade
  • Dijon mustard
    2 oz
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • soy sauce
    1 oz
  • dark brown sugar
    1 oz
  • mixed dried herbs
    1 tsp
  • garlic powder
    1 tsp
  • pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
    1
Carrot Top Pesto
  • Parmesan cheese cut into pieces
    3 oz
  • whole baby rainbow carrots reserve green tops for pesto (see Tip)
    1 bunch
    1 package baby carrots, plus 1.5 oz greens (see Tip)
  • pine nuts
    1 oz
  • garlic clove
    1
  • fresh basil leaves
    1 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    5 ½ oz
Steaming in the Varoma
  • water
    24 oz
  • baby gold potatoes quartered
    20 oz

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 660 kcal / 2761 kJ
Πρωτεΐνη 31 g
Λιπαρά 46 g
Υδατάνθρακες 32 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 743 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων