
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Marinade
-
Dijon mustard2 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
soy sauce1 oz
-
dark brown sugar1 oz
-
mixed dried herbs1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma1
Carrot Top Pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
whole baby rainbow carrots reserve green tops for pesto (see Tip)1 bunch
-
pine nuts1 oz
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves1 ½ oz
-
extra virgin olive oil5 ½ oz
Steaming in the Varoma
-
water24 oz
-
baby gold potatoes quartered20 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
660 kcal /
2761 kJ
Πρωτεΐνη
31 g
Λιπαρά
46 g
Υδατάνθρακες
32 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
743 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Simply Steam
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHoliday Brisket
6ωρ. 55 λεπτ.
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 λεπτ.
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6ωρ. 45 λεπτ.
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 λεπτ.
Beef Empanadas
1ωρ. 10 λεπτ.
Greek Style Pork Stew
1ωρ.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1ωρ.
Chicken Skewers with Peanut Dipping Sauce
45 λεπτ.
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 λεπτ.
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 λεπτ.
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 λεπτ.
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1ωρ. 50 λεπτ.