Ragù di verdure cotto nel Varoma con frittata

Ragù di verdure cotto nel Varoma con frittata

4.8 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco le foglie lavate ed asciugate
  • 20 g di Parmigiano (προαιρετικό πεδίο) o un altro formaggio
  • 1 spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
  • 20 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
  • 80 g di gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
  • 40 g di carota a pezzi (3-4 cm)
  • 3 - 5 foglie di basilico, fresco lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 2 uova
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 400 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
  • 100 g di acqua
  • 1 fetta di prosciutto cotto (προαιρετικό πεδίο)
    2 fette di formaggio

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 646 kcal / 2704 kJ
Πρωτεΐνη 24.5 g
Λιπαρά 23.8 g
Υδατάνθρακες 89 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων