Ragù di verdure cotto nel Varoma con frittata

Ragù di verdure cotto nel Varoma con frittata

4.8 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco le foglie lavate ed asciugate
    4 - 5 rametti
  • di Parmigiano (προαιρετικό πεδίο) o un altro formaggio
    20 g
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • di cipolla a pezzi (3-4 cm)
    20 g
  • di gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
    80 g
  • di carota a pezzi (3-4 cm)
    40 g
  • di basilico, fresco lavate ed asciugate
    3 - 5 foglie
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • uova
    2
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
    400 g
  • di acqua
    100 g
  • di prosciutto cotto (προαιρετικό πεδίο)
    1 fetta
    2 fette di formaggio

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 646 kcal / 2704 kJ
Πρωτεΐνη 24.5 g
Λιπαρά 23.8 g
Υδατάνθρακες 89 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων