
Συσκευές & Αξεσουάρ
Muscheln nach Seemannsart
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Zwiebeln100 g
-
Knoblauchzehen1 - 2
-
natives Olivenöl extra50 g
-
Venusmuscheln, frisch, gesäubert1000 g
-
Paprika gemahlen1 Prise
-
Weisswein50 g
-
Fischbrühe150 g
-
frische Petersilie gehackt, nur die Blätter2 TL
-
Paniermehl1 TL
-
Salz (προαιρετικό πεδίο)½ TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
235 kcal /
980 kJ
Πρωτεΐνη
15.85 g
Λιπαρά
14.98 g
Υδατάνθρακες
9.08 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Mediterrane Küche
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWraps mit Erbsen-Feta-Dip und Kirschtomaten
10 λεπτ.
Schinkenkroketten mit schneller Béchamelsauce
9ωρ. 15 λεπτ.
Sattmacher-Salat
40 λεπτ.
Frühlingsrollen
55 λεπτ.
Schneller Regenbogensalat
10 λεπτ.
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 λεπτ.
Rübeli Spiralensalat mit Apfel, Feta & Nüssen
Καμία βαθμολογία
Forellenfilet auf Belugalinsen mit Fenchel und Gemüsevinaigrette
45 λεπτ.
Green Goddess Salad
20 λεπτ.
Avocado mit Ei und Lachstartar
45 λεπτ.
Brokkoli-Speck-Taler
45 λεπτ.
Bao-Buns aus dem Egg poacher
1ωρ.