
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gebackener Spinat mit Eiern
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Blattspinat, gefroren aufgetaut500 g
-
Hartkäse zum Gratinieren (z. B. Gruyère, Cheddar, Parmesan)50 g
-
Knoblauchzehe1
-
natives Olivenöl extra50 g
-
Salz1 TL
-
Mehl50 g
-
Milch500 g
-
Butter30 g
-
Muskatnuss, gemahlen1 Prise
-
schwarzer Pfeffer gemahlen1 Prise
-
Eier6
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
317 kcal /
1327 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Mediterrane Küche
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWraps mit Erbsen-Feta-Dip und Kirschtomaten
10 λεπτ.
Schinkenkroketten mit schneller Béchamelsauce
9ωρ. 15 λεπτ.
Sattmacher-Salat
40 λεπτ.
Frühlingsrollen
55 λεπτ.
Schneller Regenbogensalat
10 λεπτ.
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 λεπτ.
Rübeli Spiralensalat mit Apfel, Feta & Nüssen
Καμία βαθμολογία
Forellenfilet auf Belugalinsen mit Fenchel und Gemüsevinaigrette
45 λεπτ.
Green Goddess Salad
20 λεπτ.
Avocado mit Ei und Lachstartar
45 λεπτ.
Brokkoli-Speck-Taler
45 λεπτ.
Bao-Buns aus dem Egg poacher
1ωρ.