
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gebackener Spinat mit Eiern
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Blattspinat, gefroren aufgetaut500 g
-
Hartkäse zum Gratinieren (z. B. Gruyère, Cheddar, Parmesan)50 g
-
Knoblauchzehe1
-
natives Olivenöl extra50 g
-
Salz1 TL
-
Mehl50 g
-
Milch500 g
-
Butter30 g
-
Muskatnuss, gemahlen1 Prise
-
schwarzer Pfeffer gemahlen1 Prise
-
Eier6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
1327 kJ /
317 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Υδατάνθρακες
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Mediterrane Küche
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHirsesalat im Glas
1ωρ.
Rübeli Spiralensalat mit Apfel, Feta & Nüssen
20 λεπτ.
Käse-Speck-Tortilla
50 λεπτ.
Kartoffel-Eier Salat mit cremigem Dressing
45 λεπτ.
Auberginen-Linsensalat
40 λεπτ.
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 λεπτ.
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 λεπτ.
Apfel-Karotten-Rohkost
5 λεπτ.
Lachsfilets auf Spargeln mit Buchweizen
40 λεπτ.
Sizilianischer Garnelensalat
40 λεπτ.
Rübeli Spiralensalat mit Apfel, Feta & Nüssen
Καμία βαθμολογία
Avocado-Gurken Salat
20 λεπτ.