
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 stuks
Υλικά
Deeg
-
water300 g
-
verse gist15 g
-
bloem500 g
-
fijn zout15 g
-
gedroogd gemalen kurkuma2 tl
-
koriander30 g
-
verse muntblaadjes30 g
-
verse bladpeterselie30 g
Gekruid vlees voor de vulling
-
ui gehalveerd100 g
-
gele paprika in stukken50 g
-
paprika, rode in stukken50 g
-
koriander30 g
-
verse muntblaadjes30 g
-
verse bladpeterselie30 g
-
rundergehakt300 g
-
fijn zout naar smaak2 snuifjes
-
paprika naar smaak2 snuifjes
-
gedroogd gemalen kurkuma2 tl
-
gemalen komijn1 snuifje
Assemblage
-
olijfolie om te frituren, plus extra om de handen in te vetten
Διατροφή ανά 1 stuk
Θερμίδες
510 kcal /
2134 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
51 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Lekkers uit Marokko
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMelkbrood
2ωρ. 20 λεπτ.
Baguette / Stokbrood
3ωρ. 45 λεπτ.
Brood
3ωρ.
Kruidenboter flatbreads
35 λεπτ.
Glutenvrij Brood
Καμία βαθμολογία
Gevouwen kruidenbrood
1ωρ. 10 λεπτ.
Gestoomde pesto broodjes
Καμία βαθμολογία
Creatief Basisbrood
45 λεπτ.
Moutbrood
Καμία βαθμολογία
Tosti met cottage kaas
Καμία βαθμολογία
Naan (Hindoe brood)
2ωρ.
Cashew brood wentelteefjes
Καμία βαθμολογία