
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
basmati rice200 g
-
water1550 g
-
onions cut into quarters100 g
-
oil20 g
-
lamb shoulder meat in bite-size cubes, fat removed700 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
pepper, freshly ground½ tsp
-
aubergine peeled and cut into slices (2 cm)350 g
-
toasted pine nuts to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
634 kcal /
2653 kJ
Πρωτεΐνη
43.5 g
Λιπαρά
22.4 g
Υδατάνθρακες
64.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese-style beef stew
3ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free chicken and leek pies
3ωρ. 20 λεπτ.
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1ωρ. 50 λεπτ.
Ginger Pork
25 λεπτ.
Hungarian goulash
1ωρ. 30 λεπτ.
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Lamb saag (Noni Jenkins)
1ωρ. 15 λεπτ.
Mexican chicken soup
30 λεπτ.
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 λεπτ.
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8ωρ. 50 λεπτ.
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken with almonds
45 λεπτ.