
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
basmati rice200 g
-
water1550 g
-
onions cut into quarters100 g
-
oil20 g
-
lamb shoulder meat in bite-size cubes, fat removed700 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
pepper, freshly ground½ tsp
-
aubergine peeled and cut into slices (2 cm)350 g
-
toasted pine nuts to garnish
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
43.5 g
Θερμίδες
2653 kJ /
634 kcal
Λιπαρά
22.4 g
Υδατάνθρακες
64.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Curry (Filipino Style)
35 λεπτ.
Lemon Chicken with Spring Onions
35 λεπτ.
Sausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Chinese pork with vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1ωρ. 10 λεπτ.
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Spicy Pulled Beef
8ωρ. 10 λεπτ.
Picadillo (Texas Hash)
40 λεπτ.
Tinga de Pollo
40 λεπτ.
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 λεπτ.
Healthy Greek Turkey Burgers
40 λεπτ.
Turkey rissoles and kale slaw
30 λεπτ.