Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
basmati rice200 g
-
water1550 g
-
onions cut into quarters100 g
-
oil20 g
-
lamb shoulder meat in bite-size cubes, fat removed700 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
pepper, freshly ground½ tsp
-
aubergine peeled and cut into slices (2 cm)350 g
-
toasted pine nuts to garnish
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
43.5 g
Θερμίδες
2653 kJ /
634 kcal
Λιπαρά
22.4 g
Υδατάνθρακες
64.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 godz. 10 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Chicken Pizzaiola
50 min
Korean chicken cheese tteokbokki
30 min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 godz. 20 min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 godz. 50 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Curry Chicken
1 godz.
Mutton Peratal
1 godz. 25 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min