
Συσκευές & Αξεσουάρ
Muhamara dip
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 5 λεπτ.
450 g
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread in pieces40 g
-
red pointed peppers roasted, cut into pieces, skin and seeds removed (see tip)350 g
-
garlic cloves2 - 4
-
shelled walnuts75 g
-
pomegranate molasses2 tbsp
-
lemon juice, freshly squeezed adjust to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
Aleppo pepper flakes (προαιρετικό πεδίο)1 tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
fresh parsley or mint leaves, to garnish
Διατροφή ανά 450 g
Θερμίδες
1886 kcal /
7891 kJ
Πρωτεΐνη
18.1 g
Λιπαρά
172.6 g
Υδατάνθρακες
65 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGarlic and herb butter
10 Min
Quick béchamel sauce
15 Min
Tzatziki
20 Min
Guacamole
10 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Baja-Style Fish Tacos
30 Min
Honey, soy and mustard marinade
5 Min
Allergen Free White Sauce
10 Min
Hummus
10 Min
Red Pepper Houmous
5 Min
Sage and black garlic butter
10 Min
Tzatziki
15 Min