
Συσκευές & Αξεσουάρ
Leek and smoked salmon dip
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
588 g
Υλικά
-
fresh chives plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
leek (approx. 180 g), trimmed and white part cut into pieces1
-
garlic clove1
-
salted butter30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
lemon zested (no white pith) and juiced1
-
dry white wine30 g
-
cream cheese250 g
-
hot smoked salmon flaked150 - 185 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 588 g
Νάτριο
2253.7 mg
Πρωτεΐνη
48.7 g
Θερμίδες
6532.8 kJ /
1561.4 kcal
Λιπαρά
137.5 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
68.3 g
Υδατάνθρακες
35.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 λεπτ.
Herb and garlic dip
10 λεπτ.
Toum
15 λεπτ.
Tapenade
10 λεπτ.
Beurre blanc
15 λεπτ.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 λεπτ.
Béarnaise sauce
10 λεπτ.
Satay sauce
15 λεπτ.
Avo and egg spread
35 λεπτ.
Black tahini and beetroot hommus
1ωρ. 10 λεπτ.
Caesar salad dressing
10 λεπτ.
Traditional Worcestershire sauce
35 λεπτ.