Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

4.6 90 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Marinade and Teriyaki Glaze
  • fresh ginger peeled and sliced
    1 oz
  • shoyu sauce (Japanese soy sauce)
    3 ½ oz
  • mirin
    2 oz
  • maple syrup
    3 ½ oz
  • fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)
    4
Salmon with Broccoli and Rice
  • rice white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
    8 ½ oz
  • water
    35 oz
  • broccoli florets cut into pieces (1½ in.)
    12 oz
    12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.)
  • black sesame seeds (προαιρετικό πεδίο) toasted, to garnish
  • scallion (προαιρετικό πεδίο) thinly sliced, to garnish
    1

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 665.2 kcal / 2783 kJ
Πρωτεΐνη 39.5 g
Λιπαρά 21.1 g
Υδατάνθρακες 74.1 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.9 g
Νάτριο 1499.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων