Sarmale cu păsat, cu sos de ciuperci

Sarmale cu păsat, cu sos de ciuperci

3.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 porții

Υλικά

Sarmalele cu păsat
  • păsat
    250 g
    250 g bulgur
  • apă
    1200 g
  • frunze de varză creață (6 frunze mari sau 12 frunze mici)
    6 - 12
  • ceapă tăiată jumătăți
    180 g
  • căței de usturoi
    2
  • ciuperci proaspete (ex. champignon, ciuperci de pădure, shiitake)
    200 g
  • unt, nesărat sau sărat
    20 g
  • sare
    1 - 1 ½ linguriță
  • piper negru măcinat
    ½ - ¾ linguriță
Sosul
  • unt, nesărat sau sărat
    30 g
  • frișcă lichidă, min. 30% grăsime
    80 g
  • sare
    ½ - ¾ linguriță
  • piper negru măcinat
    ¼ - ½ linguriță

Διατροφή ανά 1 porție

Θερμίδες 283 kcal / 1185 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 34 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων