
Συσκευές & Αξεσουάρ
Patates ve Sebze Püresi
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
sebze (ör. kabak, havuç, kereviz, bezelye, karnabahar, brokoli), küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm) (bk. öneriler)400 g
-
patates kabuğu soyulmuş, dilimlenmiş (0.5 cm), ortalama 100-140 gramlık patateslerden600 g
-
tuz1 - 1 ¼ tk
-
süt250 g
-
tereyağı30 g
-
muskat, toz (isteğe bağlı)1 tutam
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1099 kJ /
263 kcal
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBiberiyeli Fırın Patates
1ωρ. 10 λεπτ.
Haşlanmış Bulgur
25 λεπτ.
Haşlanmış Karabuğday
25 λεπτ.
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20 λεπτ.
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20 λεπτ.
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 λεπτ.
Tavuklu Arpa Şehriye Salatası
50 λεπτ.
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 λεπτ.
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1ωρ. 10 λεπτ.
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2ωρ. 55 λεπτ.
Yasemin Pirinci Pilavı
35 λεπτ.
Fermente Kırmızı Soğan
96ωρ.