櫻花蝦蔬菜炊飯

櫻花蝦蔬菜炊飯

4.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    15 克
  • 5 克
  • 乾香菇 ,泡軟,切丁(約1公分)
    3 朵
  • 紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)
    60 克
  • 高麗菜 ,切小片(約1公分)
    120 克
  • 櫻花蝦
    25 克
  • 高湯
    180 克
  • ⅛ - ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 白米 ,洗淨、瀝乾
    200 克
  • 毛豆仁 (新鮮或冷凍)
    50 克
  • 500 克
  • 青蔥 ,切蔥花
    15 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 488.3 kcal / 2041.2 kJ
Πρωτεΐνη 16.8 g
Λιπαρά 4.5 g
Υδατάνθρακες 95.4 g
Φυτικές ίνες 7.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 25.4 g
Νάτριο 378.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων