
Συσκευές & Αξεσουάρ
櫻花蝦蔬菜炊飯
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蒜頭15 克
-
油5 克
-
乾香菇 ,泡軟,切丁(約1公分)3 朵
-
紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)60 克
-
高麗菜 ,切小片(約1公分)120 克
-
櫻花蝦25 克
-
高湯180 克
-
鹽⅛ - ¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
白米 ,洗淨、瀝乾200 克
-
毛豆仁 (新鮮或冷凍)50 克
-
水500 克
-
青蔥 ,切蔥花15 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
488.3 kcal /
2041.2 kJ
Πρωτεΐνη
16.8 g
Λιπαρά
4.5 g
Υδατάνθρακες
95.4 g
Φυτικές ίνες
7.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
25.4 g
Νάτριο
378.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

美味 • 炊飯
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν