豬肉牛蒡炊飯

豬肉牛蒡炊飯

4.4 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    50 克
  • 10 克
  • 松阪肉 ,切薄片
    200 克
  • 牛蒡 ,切絲(長約5公分)
    80 克
  • 日式醬油
    15 克
  • 米酒
    10 克
  • 味醂
    10 克
  • 高湯
    150 克
  • 白米 ,洗淨、瀝乾
    200 克
  • 紅蘿蔔 ,切絲(長約5公分)
    50 克
  • 500 克
  • ,切蔥花
    15 克
  • 白芝麻
    1 大匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 758.5 kcal / 3170.5 kJ
Πρωτεΐνη 27.2 g
Λιπαρά 29.5 g
Υδατάνθρακες 95.1 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 68.6 g
Νάτριο 466.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων