 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
豬肉牛蒡炊飯
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          洋蔥 切塊(約3公分)50 克
- 
          油10 克
- 
          松阪肉 切薄片200 克
- 
          牛蒡 切絲(長約5公分)80 克
- 
          日式醬油15 克
- 
          米酒10 克
- 
          味醂10 克
- 
          高湯150 克
- 
          白米 洗淨、瀝乾200 克
- 
          紅蘿蔔 切絲(長約5公分)50 克
- 
          水500 克
- 
          蔥 切蔥花15 克
- 
          白芝麻1 大匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        466.4 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        27.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        3170.5 kJ  / 
                        758.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        29.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.8 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        68.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        95.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        美味 • 炊飯
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    