韓式牛肉拌飯

韓式牛肉拌飯

4.7 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 火鍋牛肉片
    300 克
  • 醬油
    10 克
  • 2 ¾ 茶匙
  • 白芝麻油
    30 克
  • 玉米粉
    ¼ 茶匙
  • 龍鬚菜 ,切段(長約5公分)
    100 克
  • 紅蘿蔔 ,切絲(長約5公分)
    100 克
  • 新鮮豆芽菜
    100 克
  • 15 克
  • 4 顆
  • 500 克
  • ¾ 茶匙
  • 白米飯
    400 克
  • 韓式泡菜
    50 克
  • 海苔 ,切成細絲
    5 克
  • 白芝麻
    ¼ 茶匙
  • 韓國辣椒醬
    15 - 20 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 596.9 kcal / 2495.2 kJ
Πρωτεΐνη 23.2 g
Λιπαρά 26.4 g
Υδατάνθρακες 67.2 g
Φυτικές ίνες 3.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων