
Συσκευές & Αξεσουάρ
韓式牛肉拌飯
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
火鍋牛肉片300 克
-
醬油10 克
-
糖2 ¾ 茶匙
-
白芝麻油30 克
-
玉米粉¼ 茶匙
-
龍鬚菜 ,切段(長約5公分)100 克
-
紅蘿蔔 ,切絲(長約5公分)100 克
-
新鮮豆芽菜100 克
-
油15 克
-
蛋4 顆
-
水500 克
-
鹽¾ 茶匙
-
白米飯400 克
-
韓式泡菜50 克
-
海苔 ,切成細絲5 克
-
白芝麻¼ 茶匙
-
韓國辣椒醬15 - 20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
596.9 kcal /
2495.2 kJ
Πρωτεΐνη
23.2 g
Λιπαρά
26.4 g
Υδατάνθρακες
67.2 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

幸福便當菜
61 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν