西西里白酒海鮮燉飯

西西里白酒海鮮燉飯

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥 ,切塊
    150 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 義大利米(任一種類) (約15-16分鐘烹煮時間)
    200 克
  • 白酒
    150 克
  • 花枝 ,清洗去除內臟,切圈
    200 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙
    100 克
  • 魚高湯
    300 克
  • 鮮奶油
    150 克
  • 墨魚汁
    1 ½ 大匙
  • 帕瑪森起士
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 匈牙利辣紅椒粉
    ½ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 624.8 kcal / 2609.5 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 37.5 g
Υδατάνθρακες 55.2 g
Φυτικές ίνες 1.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων