
Συσκευές & Αξεσουάρ
莫札瑞拉乾蕃茄海鮮燉飯
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
小蕃茄 ,對半切150 克
-
義大利綜合香料 ,少許
-
蒜頭20 克
-
洋蔥 ,切塊30 克
-
橄欖油35 克
-
蘑菇 ,切片30 克
-
義大利米(任一種類) (約15-16分鐘烹煮時間)100 克
-
鹽½ 茶匙
-
雞高湯250 克
-
蝦仁40 克
-
花枝 ,清洗去除內臟,切圈40 克
-
莫札瑞拉乳酪20 克
-
現磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
帕瑪森起士 ,依個人喜好添加10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
445 kcal /
1857.5 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
22.5 g
Υδατάνθρακες
52.5 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

輕鬆學做燉飯
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν