Συσκευές & Αξεσουάρ
莫札瑞拉乾蕃茄海鮮燉飯
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
李型番茄 對半切150 克
-
義大利綜合香料 少許
-
蒜頭20 克
-
洋蔥 切塊30 克
-
橄欖油35 克
-
蘑菇 切片30 克
-
義大利米(任一種類) (約15-16分鐘烹煮時間)100 克
-
鹽½ 茶匙
-
雞高湯250 克
-
蝦仁40 克
-
花枝 清洗去除內臟,切圈40 克
-
莫札瑞拉乳酪20 克
-
現磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
帕瑪森起士 依個人喜好添加10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
1857.5 kJ /
445 kcal
Λιπαρά
22.5 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
52.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
輕鬆學做燉飯
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν