Συσκευές & Αξεσουάρ
台式麻油雞燉飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
黑麻油1 大匙
-
薑 切片20 克
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)1 隻
-
乾香菇 泡軟、切絲10 克
-
米100 克
-
50 克 水米酒50 克
-
雞高湯200 克
-
枸杞5 克
-
鹽¼ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 2 人份
Πρωτεΐνη
40 g
Θερμίδες
3419 kJ /
821 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
5 g
Υδατάνθρακες
100 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
輕鬆學做燉飯
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν