
Συσκευές & Αξεσουάρ
台式麻油雞燉飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
黑麻油1 大匙
-
薑 ,切片20 克
-
去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)1 隻
-
乾香菇 ,泡軟、切絲10 克
-
米100 克
-
米酒50 克
-
枸杞5 克
-
雞高湯200 克
-
鹽½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
Διατροφή ανά 2 人份
Θερμίδες
821 kcal /
3419 kJ
Πρωτεΐνη
40 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
100 g
Φυτικές ίνες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

輕鬆學做燉飯
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν