Gnocchi di ricotta e barbabietola

Gnocchi di ricotta e barbabietola

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Gnocchi
  • 100 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di pane raffermo
  • 700 g di acqua
  • 500 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (1 cm)
  • 300 g di farina + q.b. per il piano di lavoro
  • 200 g di barbabietola, cotta rossa, a fette (1-2 cm)
  • 100 g di ricotta di pecora a pezzi e precedentemente sgocciolata
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 pizzico di cannella
Condimento
  • 20 g di farina
  • 20 g di burro
  • 300 g di latte
  • 50 g di Gorgonzola
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata (1-2 mm) (opzionale)

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 670 kcal / 2803 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 96 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων