日式雞肉野菇炊飯

日式雞肉野菇炊飯

4.0 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約3公分)
    300 克
  • 紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)
    50 克
  • 新鮮綜合菇類 ,對半切
    100 克
  • 醬油
    20 克
  • 味醂
    10 克
  • 高湯
    150 克
  • 白米 ,洗淨、瀝乾
    200 克
  • 玉米筍 ,切小段(約1公分)
    50 克
  • 500 克
  • ,切蔥花
    15 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 669 mg
Πρωτεΐνη 33 g
Θερμίδες 3282.9 kJ / 535.4 kcal
Λιπαρά 31.5 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 147 g
Υδατάνθρακες 90.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων