Tassenknödel mit Tomaten-Pfifferling-Ragout

Tassenknödel mit Tomaten-Pfifferling-Ragout

4.5 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

Tassenknödel
  • Petersilie abgezupft
    20 g
  • Laugenstangen vom Vortag (ca. 230 g), in Stücken (2 cm)
    3
  • Schalotten halbiert
    40 g
  • Butter zum Einfetten
  • Eier
    2
  • Milch
    150 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    ½ TL
    ½ TL gekörnte Brühe
  • Weinstein-Backpulver
    1 gestr. TL
Tomaten-Pfifferling-Ragout und Fertigstellung
  • Schalotten halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Thymian abgezupft
    6 Stängel
  • Olivenöl
    30 g
  • Pfifferlinge geputzt, große Pilze halbiert
    300 g
  • Tomaten (600 g)
    8
  • Lorbeerblatt, frisch mehrfach eingeschnitten
    1
  • Salz
    5 Prisen
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Petersilie abgezupft
    2 - 3 Stängel

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 446 kcal / 1864 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 41 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων