
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rissalat med æg og tun
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portioner
Υλικά
-
vand1200 g
-
salt plus ekstra efter smag1 tsk
-
ris, parboiled (kogetid ca. 15 minutter)250 g
-
æg2
-
courgetter skåret i små tern280 g
-
gulerødder skåret i små tern120 g
-
frosne grønne ærter100 g
-
dåsetun i olie (vægten er med olie), afdryppet, skåret i mindre stykker200 g
-
sorte eller grønne oliven udstenede, hele eller hakkede100 g
-
syltede drueagurker skåret i skiver15 - 20 g
-
mynte, frisk kun bladene1 kvist
-
ekstra jomfruolivenolie1 spsk
-
eddike (valgfrit)1 - 2 tsk
-
cherrytomater skåret i halve eller kvarte7
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
485 kcal /
2027 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
59 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Min Kogebog
174 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti carbonara
40 λεπτ.
Vegetarlasagne
Καμία βαθμολογία
Bagt mac and cheese med grøntsager
Καμία βαθμολογία
Japansk ramen
Καμία βαθμολογία
Soba nudler
Καμία βαθμολογία
Japanske ramen nudler
Καμία βαθμολογία
Dumpling dej
Καμία βαθμολογία
Kinesiske ægnudler
Καμία βαθμολογία
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Καμία βαθμολογία
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία