Fusilli alle cozze piccanti

Fusilli alle cozze piccanti

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1000 g di cozze fresche, pulite
  • 500 g di acqua
  • 50 g di scalogno
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino piccante fresco piccolo e senza semi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 40 g di vino bianco, secco
  • 350 g di acqua circa fino ad arrivare a 700 g di liquido
  • 350 g di pasta secca tipo fusilli
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 120 g di pomodori ciliegino in quarti

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 462 kcal / 1933 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 68 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων