Fusilli alle cozze piccanti

Fusilli alle cozze piccanti

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di cozze fresche, pulite
    1000 g
  • di acqua
    500 g
  • di scalogno
    50 g
  • di aglio
    1 spicchio
  • peperoncino piccante fresco piccolo e senza semi
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di vino bianco, secco
    40 g
  • di acqua circa fino ad arrivare a 700 g di liquido
    350 g
  • di pasta secca tipo fusilli
    350 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
  • di pomodori ciliegino in quarti
    120 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 462 kcal / 1933 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 68 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων