
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fatayer (spinach turnovers)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
32 portions
Υλικά
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
Filling
-
fresh spinach leaves200 g
-
brown onion cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice100 g
Assembly
-
plain flour for dusting
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
70.9 kcal /
297.7 kJ
Πρωτεΐνη
1.7 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
8.6 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
177.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Authentic Lebanese
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese and jalapeño savoury hot cross buns
2ωρ. 10 λεπτ.
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 λεπτ.
Gwinganna nut and seed bread
3ωρ. 25 λεπτ.
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 λεπτ.
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 λεπτ.
Rye Kaiser rolls
26ωρ. 30 λεπτ.
Fugazza sliced onion pizza
2ωρ.
Olive and fennel grissini
25ωρ. 30 λεπτ.
Prune and orange stuffing
10 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.
Sub rolls
2ωρ.
Sourdough potato bread
5ωρ.