
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fatayer (spinach turnovers)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
32 portions
Υλικά
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
Filling
-
fresh spinach leaves200 g
-
brown onion cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice100 g
Assembly
-
plain flour for dusting
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
70.9 kcal /
297.7 kJ
Πρωτεΐνη
1.7 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
8.6 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
177.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Authentic Lebanese
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDIY pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Traditional Kaiser rolls
26ωρ. 35 λεπτ.
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 λεπτ.
Ham and zucchini quiche
1ωρ. 45 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1ωρ. 30 λεπτ.
Sour cream pastry
25 λεπτ.
Cauliflower flammkuchen
1ωρ.
Zucchini pistachio loaf
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free chicken and pear pie
2ωρ. 40 λεπτ.