
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fatayer (spinach turnovers)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
32 portions
Υλικά
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
Filling
-
fresh spinach leaves200 g
-
brown onion cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice100 g
Assembly
-
plain flour for dusting
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
177.6 mg
Πρωτεΐνη
1.7 g
Θερμίδες
297.7 kJ /
70.9 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
8.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Authentic Lebanese
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese and bacon cob loaf
1ωρ. 20 λεπτ.
Cauliflower flammkuchen
1ωρ.
Rosemary and sea salt crackers
35 λεπτ.
Gluten free pizza dough
2ωρ.
Party pretzel bites
1ωρ. 20 λεπτ.
Chile con queso cob loaf
40 λεπτ.
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1ωρ. 35 λεπτ.
Herbed lavosh
55 λεπτ.
Charcoal bao buns
1ωρ. 50 λεπτ.
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 λεπτ.
Cranberry bacon stuffing
10 λεπτ.
Mini bacon and vegetable frittatas
35 λεπτ.