Συσκευές & Αξεσουάρ
Fatayer (spinach turnovers)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
32 portions
Υλικά
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
Filling
-
fresh spinach leaves200 g
-
brown onion cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice100 g
Assembly
-
plain flour for dusting
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
177.6 mg
Πρωτεΐνη
1.7 g
Θερμίδες
297.7 kJ /
70.9 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
8.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Authentic Lebanese
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKeto crackers
1 godz.
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Almond shortcrust pastry
35 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 min
Rye Kaiser rolls
26 godz. 30 min
Traditional Kaiser rolls
26 godz. 35 min
Fugazza sliced onion pizza
2 godz.
Pastie slice
55 min
Prune and orange stuffing
10 min