
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fatayer (spinach turnovers)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
32 portions
Υλικά
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
Filling
-
fresh spinach leaves200 g
-
brown onion cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice100 g
Assembly
-
plain flour for dusting
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
70.9 kcal /
297.7 kJ
Πρωτεΐνη
1.7 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
8.6 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
177.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Authentic Lebanese
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheeseburger focaccia
2ωρ. 15 λεπτ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.
Chile con queso cob loaf
40 λεπτ.
Pearl barley bread rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Savoury potato bundt
1ωρ. 55 λεπτ.
Rosemary and sea salt crackers
35 λεπτ.
Traditional Kaiser rolls
26ωρ. 35 λεπτ.
Olive and fennel grissini
25ωρ. 30 λεπτ.
Iced puff pastry
40 λεπτ.
Mealie bread
55 λεπτ.
Sourdough potato bread
5ωρ.
Gwinganna nut and seed bread
3ωρ. 25 λεπτ.