皮蛋韭菜花拌炒飯

皮蛋韭菜花拌炒飯

3.5 2 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 豬絞肉
    80 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 五香粉
    ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 皮蛋
    1 顆
  • 1100 克
  • 洗淨、瀝乾
    120 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒
    5 克
  • 1 大匙
  • 醬油 依個人喜好添加
    1 - 2 茶匙
  • 依個人口味調整
    ½ 茶匙
  • 韭菜花 切小段(約1公分)
    50 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 14 g
Θερμίδες 1526 kJ / 368 kcal
Λιπαρά 11.5 g
Φυτικές ίνες 1 g
Υδατάνθρακες 50 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων