皮蛋韭菜花拌炒飯

皮蛋韭菜花拌炒飯

3.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 豬絞肉
    80 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 五香粉
    ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 皮蛋
    1 顆
  • 1100 克
  • ,洗淨、瀝乾
    120 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒
    5 克
  • 1 大匙
  • 醬油 ,依個人喜好添加
    1 - 2 茶匙
  • ,依個人口味調整
    ½ 茶匙
  • 韭菜花 ,切小段(約1公分)
    50 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 368 kcal / 1526 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 11.5 g
Υδατάνθρακες 50 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων