Συσκευές & Αξεσουάρ
鳳梨蝦仁拌炒飯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
草蝦仁 挑去腸泥15 隻
-
紹興酒½ 大匙
-
白胡椒粉1 ¼ 茶匙
-
水1100 克
-
米120 克
-
無鹽烤腰果15 克
-
蒜頭5 克
-
油1 大匙
-
紅蘿蔔 切丁80 克
-
新鮮四季豆 切段50 克
-
鳳梨 切片100 克
-
鹽 依個人喜好添加¼ 茶匙
-
醬油 依個人喜好添加2 茶匙
-
蠔油2 茶匙
-
黑胡椒粉 依個人喜好添加¼ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
11.2 g
Θερμίδες
933 kJ /
223.2 kcal
Λιπαρά
5.2 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
34.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
台灣味拌炒飯
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν