
Συσκευές & Αξεσουάρ
青椒牛柳拌炒飯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
牛腰內肉 ,切條100 克
-
醬油1 ¼ 大匙
-
蛋白1 顆
-
太白粉1 茶匙
-
水1100 克
-
米 ,洗淨、瀝乾120 克
-
洋蔥 ,切塊40 克
-
新鮮紅辣椒5 克
-
油10 克
-
青椒 ,切條70 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
339 kcal /
1418 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
54 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台灣味拌炒飯
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν