Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto with Parmesan cheese
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
water780 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1812 kJ /
433 kcal
Λιπαρά
15 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Υδατάνθρακες
63 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage ragu with orecchiette
1h
Pesto Pasta Salad
30min
Lemon Pasta
35min
Korean chicken cheese tteokbokki
30min
Chicken pesto pasta
30min
Tuna Pasta
30min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Chicken and Mushroom Rice
30min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min