Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin risotto with bacon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved to garnish40 g
-
water1220 g
-
pumpkin flesh cut into pieces (2 cm)300 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fine salt½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste2 pinches
-
shallots30 g
-
bacon rashers, cut into thin pieces100 g
-
butter40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)320 g
-
dry white wine60 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tbsp
-
fine salt to taste
-
60 g fresh green peasfrozen green peas60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to garnish2 - 3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
10.2 g
Θερμίδες
1452 kJ /
345 kcal
Λιπαρά
12.4 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Υδατάνθρακες
47.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Budget Friendly
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJapanese Ramen Noodle Soup
1 h 40 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 h 35 min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 h 25 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 h 15 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 h 5 min
Penne with mussels
1 h 5 min
Miso carbonara udon
25 min
Sichuan spaghetti
50 min
Kimchi risotto
25 min
Gochujang seafood risotto
1 h
Pasta with lentils and sausage
35 min
Vegetable paella
40 min