
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (προαιρετικό πεδίο)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
rice wine20 g
-
water700 g
-
raw prawns, medium size, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
16 g
Θερμίδες
1832 kJ /
438 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
66 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAsian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Miso carbonara udon
25 min
Kimchi risotto
25 min
Pasta with lentils and sausage
35 min
Sushi donuts
50 min
Vegetable paella
40 min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min