
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta with lentils and sausage
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
carrots cut in pieces50 g
-
shallot (approx. 40 g), halved1
-
fresh basil leaves6 - 8
-
olive oil30 g
-
raw pork sausages skinless and crumbled200 g
-
water700 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
short dried pasta (See Variation)320 g
-
canned lentils rinsed and drained or 170 dried lentils, boiled (see Tip)200 g
-
balsamic vinegar (προαιρετικό πεδίο)10 g
-
ground black pepper3 - 4 pinches
-
fresh basil leaves for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
581.3 kcal /
2432.3 kJ
Πρωτεΐνη
23.2 g
Λιπαρά
21.4 g
Υδατάνθρακες
66.7 g
Φυτικές ίνες
7.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.1 g
Νάτριο
684.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLasagne bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1ωρ. 15 λεπτ.
Mediterranean seafood rice with chorizo
1ωρ. 5 λεπτ.
Penne with mussels
1ωρ. 5 λεπτ.
Miso carbonara udon
25 λεπτ.
Sichuan spaghetti
50 λεπτ.
Kimchi risotto
25 λεπτ.
Sushi donuts
50 λεπτ.
Vegetable paella
40 λεπτ.
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 λεπτ.