Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto with Parmesan cheese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
dry white wine60 g
-
water820 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1812 kJ /
433 kcal
Λιπαρά
15 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Υδατάνθρακες
63 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Puttanesca Penne
50 λεπτ.
Japanese Ramen Noodle Soup
1ωρ. 40 λεπτ.
Pea and Mint Risotto
40 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Spaghetti Bloody Brain
13ωρ. 30 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 λεπτ.
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1ωρ. 20 λεπτ.
Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino
45 λεπτ.