
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto with Parmesan cheese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
dry white wine60 g
-
water820 g
-
stock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
433 kcal /
1812 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
63 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνItalian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 Std. 15 Min
Salmon and Mushroom Rice
30 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Rice Congee
4 Std. 5 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Tuna Noodle Bake
1 Std. 20 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
Keine Bewertungen
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min