
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rice salad with eggs and tuna fish
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
water1200 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
white long-grain rice (approx. 12-16 minutes cooking time)250 g
-
eggs2
-
carrots cut in small cubes120 g
-
courgettes cut in small cubes280 g
-
frozen green peas100 g
-
canned tuna in oil (weight includes oil), drained, cut in pieces200 g
-
olives pitted, whole or chopped100 g
-
pickled gherkins cut in slices15 - 20 g
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
vinegar1 - 2 tsp
-
cherry tomatoes cut in halves or quarters7
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
2027 kJ /
485 kcal
Λιπαρά
18 g
Φυτικές ίνες
6 g
Υδατάνθρακες
59 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLinguine with Bacon and Prawns
35 λεπτ.
Spaghetti alla Puttanesca
35 λεπτ.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 λεπτ.
Bacon and Cabbage Risotto
1ωρ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Pistachio Cream Pasta
30 λεπτ.
Penne with Mussels
2ωρ. 5 λεπτ.
Pasta alla Norma
50 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Korean Ramen with Tofu
50 λεπτ.
Baby-friendly Creamy Chicken, Broccoli and Spinach Pasta
40 λεπτ.
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1ωρ. 30 λεπτ.