Συσκευές & Αξεσουάρ
Rice salad with eggs and tuna fish
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
water1200 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
white long-grain rice (approx. 12-16 minutes cooking time)250 g
-
eggs2
-
carrots cut in small cubes120 g
-
courgettes cut in small cubes280 g
-
frozen green peas100 g
-
canned tuna in oil (weight includes oil), drained, cut in pieces200 g
-
olives pitted, whole or chopped100 g
-
pickled gherkins cut in slices15 - 20 g
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
1 - 2 tsp lemon juicevinegar1 - 2 tsp
-
cherry tomatoes cut in halves or quarters7
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
2027 kJ /
485 kcal
Λιπαρά
18 g
Φυτικές ίνες
6 g
Υδατάνθρακες
59 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Tuna Pasta
30 Min
Saffron Chicken Penne
30 Min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1 Std. 20 Min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 Std. 15 Min
Penne with Mussels
2 Std. 5 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min