
Συσκευές & Αξεσουάρ
揚州拌炒飯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蛋2 顆
-
鹽¾ 茶匙
-
白胡椒粉⅗ 茶匙
-
水1100 克
-
米 ,洗淨、瀝乾130 克
-
紅蔥頭10 克
-
香油1 大匙
-
金華火腿 ,切小丁30 克
-
蝦仁 ,切丁70 克
-
冷凍青豆30 克
-
玉米粒35 克
-
醬油2 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
209.5 kcal /
875.2 kJ
Πρωτεΐνη
9.8 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
30.8 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台灣味拌炒飯
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν