Tabbouleh z komosą ryżową i tuńczykiem

Tabbouleh z komosą ryżową i tuńczykiem

3.4 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 porcje

Υλικά

  • 500 g wody
  • ½ łyżeczki soli
  • 75 g komosy ryżowej (quinoa)
  • ½ cytryny ekologicznej, bez białych błonek, otarta skórka i sok
  • ½ ząbka czosnku (προαιρετικό πεδίο)
  • 20 g szczypiorku, świeżego (προαιρετικό πεδίο) posiekanego na kawałki
  • 3 - 4 gałązki kolendry, świeżej tylko liście
    3 - 4 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 2 - 3 gałązki mięty, świeżej tylko liście
  • 30 g oliwy z oliwek
  • 100 g pomidora pokrojonego na 2-3 cm kawałki
  • 1 - 2 szczypty chili, mielonego
  • 100 g ogórka pokrojonego na 2-3 cm kawałki
  • 100 g tuńczyka, z puszki odsączonego z zalewy

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 335 kcal / 1402 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων