Tabbouleh z komosą ryżową i tuńczykiem

Tabbouleh z komosą ryżową i tuńczykiem

3.4 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 porcje

Υλικά

  • wody
    500 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • komosy ryżowej (quinoa)
    75 g
  • cytryny ekologicznej, bez białych błonek, otarta skórka i sok
    ½
  • ząbka czosnku (προαιρετικό πεδίο)
    ½
  • szczypiorku, świeżego (προαιρετικό πεδίο) posiekanego na kawałki
    20 g
  • kolendry, świeżej tylko liście
    3 - 4 gałązki
    3 - 4 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • mięty, świeżej tylko liście
    2 - 3 gałązki
  • oliwy z oliwek
    30 g
  • pomidora pokrojonego na 2-3 cm kawałki
    100 g
  • chili, mielonego
    1 - 2 szczypty
  • ogórka pokrojonego na 2-3 cm kawałki
    100 g
  • tuńczyka, z puszki odsączonego z zalewy
    100 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 335 kcal / 1402 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων