Wegańskie spaghetti bolognese z tofu

3.9 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 300 g tofu, wędzonego pokrojonego na kawałki
  • 80 g cebuli przekrojonej na pół
  • 100 g marchewki pokrojonej na kawałki
  • 2 ząbki czosnku
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 500 g przecieru pomidorowego, typu passata
  • 450 g wody
  • 1 łyżeczka bazylii, suszonej
  • 1 łyżeczka oregano, suszonego
  • 1 łyżeczka papryki słodkiej, mielonej
  • 1 łyżeczka papryki wędzonej, mielonej
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 2 łyżki sosu sojowego
  • 300 g makaronu, suchego, typu spaghetti
  • wegański „ser”, typu parmezan do dekoracji (patrz wskazówka)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 1067.4 kcal / 4466 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 12.8 g
Υδατάνθρακες 218.8 g
Φυτικές ίνες 49.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.7 g
Νάτριο 1837.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων