Wegańskie spaghetti bolognese z tofu

3.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • tofu, wędzonego pokrojonego na kawałki
    300 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    80 g
  • marchewki pokrojonej na kawałki
    100 g
  • ząbki czosnku
    2
  • oliwy z oliwek
    20 g
  • przecieru pomidorowego, typu passata
    500 g
  • wody
    450 g
  • bazylii, suszonej
    1 łyżeczka
  • oregano, suszonego
    1 łyżeczka
  • papryki słodkiej, mielonej
    1 łyżeczka
  • papryki wędzonej, mielonej
    1 łyżeczka
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • sosu sojowego
    2 łyżki
  • makaronu, suchego, typu spaghetti
    300 g
  • wegański „ser”, typu parmezan do dekoracji (patrz wskazówka)

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 1067.4 kcal / 4466 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 12.8 g
Υδατάνθρακες 218.8 g
Φυτικές ίνες 49.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.7 g
Νάτριο 1837.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων