Makaron po alpejsku

Makaron po alpejsku

4.5 62 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

Makaron
  • cebuli pokrojonej w 2-3 mm krążki
    160 g
  • mąki pszennej
    40 g
  • sera gruyère pokrojonego na kawałki
    100 g
  • ziemniaków, woskowych (sałatkowych), pokrojonych w 1 cm kostkę
    400 g
  • wody
    450 g
  • śmietany, min. 30% tłuszczu
    300 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na 2 cm kawałki
    500 g
  • makaronu, suchego, typu macaroni
    250 g
  • masła
    2 łyżki
Mus jabłkowy i wykończenie
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    25 g
  • cukru
    20 - 40 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 874 kcal / 3642 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 45 g
Υδατάνθρακες 92 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων