
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ciriola romana
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ. 50 λεπτ.
7 pezzi
Υλικά
-
275 g di acqua
-
200 g di lievito madre
-
500 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
-
farina tipo 1 q.b.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 pezzo
Πρωτεΐνη
8.7 g
Θερμίδες
1121 kJ /
268 kcal
Λιπαρά
0.7 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Υδατάνθρακες
56.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Giro d'Italia
22 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία

Lazio in cucina
5 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIl pane di Altamura
4ωρ.
Panini morbidi dolci
1ωρ. 30 λεπτ.
Focaccine con olive
3ωρ. 50 λεπτ.
Pane di segale
20ωρ. 30 λεπτ.
Panini alla zucca
4ωρ.
Pane di avena con semi di zucca
3ωρ. 50 λεπτ.
Ciabattine veloci
3ωρ. 10 λεπτ.
Panini al wasabi cotti a vapore
3ωρ. 30 λεπτ.
Panini integrali alle erbe
4ωρ. 45 λεπτ.
Pane veloce (senza glutine)
1ωρ.
Balep korkun
1ωρ. 30 λεπτ.
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3ωρ. 10 λεπτ.