
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dinkel-Körner-Brot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
24 Scheiben
Υλικά
-
Mandeln50 g
-
Sonnenblumenkerne50 g
-
Kürbiskerne50 g
-
Wasser und etwas mehr zum Einweichen270 g
-
Butter zum Einfetten
-
Dinkelmehl Type 630500 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Salz1 ½ TL
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
110 kcal /
463 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
15 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHefezopf
2 Std. 20 Min
Körner-Bürli
12 Std.
Bürli mit Roggen
12 Std.
Dinkel-Bürli
11 Std.
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12 Std.
Krustis
3 Std. 30 Min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Laugenzopf
3 Std. 30 Min
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3 Std.
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14 Std.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Tomatenbrot
1 Std. 35 Min