
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dinkel-Körner-Brot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
24 Scheiben
Υλικά
-
Mandeln50 g
-
Sonnenblumenkerne50 g
-
Kürbiskerne50 g
-
Wasser und etwas mehr zum Einweichen270 g
-
Butter zum Einfetten
-
Dinkelmehl Type 630500 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Salz1 ½ TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
463 kJ /
110 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStockbrot
20min
Kräuterfaltenbrot
1h 10min
Grillbrote
1h 40min
Kräuterfaltenbrot
1h 20min
Hefezopf
2h 20min
Knoblauch-Faltenbrot
1h 10min
Brötchen
1h 40min
Mediterrane Baguettes
1h 30min
Portugiesische Croissants
1h 50min
Dinkel-Quark-Brötchen
45min
Baguette Rustica
4h 20min
Softe Frühstücksbrötchen
1h 45min