Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten

Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten

4.4 49 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Pecorino in Stücken (2-3 cm)
    60 g
  • Mozzarella abgetropft und in Stücken
    250 - 300 g
  • Olivenöl, nativ
    40 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Cherry-Tomaten in Hälften
    300 g
  • Salz nach Belieben
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Pasta, getrocknet, kurz Typ Maccheroncini
    350 g
  • Öl zum Braten
  • Aubergine in Würfeln (1-2 cm)
    500 g
  • Basilikum, frisch Blätter gewaschen, getrocknet und zerzupft
    1 Zweigchen
  • Butter
    50 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 683 kcal / 2859 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 48 g
Υδατάνθρακες 46 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων