
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dip paprykowo-orzechowy
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
300 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
100 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
2 ząbki czosnku
-
30 g białego chleba pokrojonego na kawałki
-
20 g oliwy z oliwek
-
1 łyżeczka tureckiej pasty paprykowej
-
½ - 1 łyżeczka soli
-
pieprz cayenne, mielony do dekoracji
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 6 porcji
Θερμίδες
1128 kcal /
4722 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
96 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
18 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

KUCHNIA TURECKA
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSos puttanesca
45 λεπτ.
Ser labneh z ziołami w oliwie
85ωρ. 25 λεπτ.
Pełnoziarniste spaghetti w kremowym sosie z soczewicy i marchewki (TM5, TM6)
1ωρ.
Masło kurkowe
1ωρ. 5 λεπτ.
Klasyczny wolno gotowany sos boloński
5ωρ.
Dip z łososia z koperkiem
10 λεπτ.
Orientalny sos słodko-kwaśny
15 λεπτ.
Sos beszamelowy (bez alergenów)
10 λεπτ.
Winegret w stylu azjatyckim
10 λεπτ.
Pasta z cukinii i ciecierzycy z dodatkiem curry
45 λεπτ.
Pâté z wędzonego pstrąga
1ωρ. 20 λεπτ.
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1ωρ.