
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dip paprykowo-orzechowy
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
300 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
100 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
2 ząbki czosnku
-
30 g białego chleba pokrojonego na kawałki
-
20 g oliwy z oliwek
-
1 łyżeczka tureckiej pasty paprykowej
-
½ - 1 łyżeczka soli
-
pieprz cayenne, mielony do dekoracji
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 6 porcji
Πρωτεΐνη
24 g
Θερμίδες
4722 kJ /
1128 kcal
Λιπαρά
96 g
Φυτικές ίνες
18 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

KUCHNIA TURECKA
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMasło czosnkowo-ziołowe
5 λεπτ.
Dip curry z daktylami
5 λεπτ.
Sos czosnkowy
5 λεπτ.
Pasta kanapkowa curry z ciecierzycy i soczewicy
40 λεπτ.
Sos hamburgerowy
5 λεπτ.
Sos pieczeniowy
55 λεπτ.
Sos śmietanowo-porowy
30 λεπτ.
Tzatziki
15 λεπτ.
Masło ziołowe
10 λεπτ.
Sos do potraw z grilla
15 λεπτ.
Sos holenderski
15 λεπτ.
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 λεπτ.