
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dip paprykowo-orzechowy
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki300 g
-
orzechów włoskich, łuskanych, połówek100 g
-
ząbki czosnku2
-
białego chleba pokrojonego na kawałki30 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
tureckiej pasty paprykowej1 łyżeczka
-
soli½ - 1 łyżeczka
-
pieprz cayenne, mielony do dekoracji
Διατροφή ανά 6 porcji
Θερμίδες
1128 kcal /
4722 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
96 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
18 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

KUCHNIA TURECKA
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarynata grillowa
10 λεπτ.
Pâté z wątróbek drobiowych z pistacjami
1ωρ. 40 λεπτ.
Marynata ziołowa
10 λεπτ.
Sos paprykowy à la Ajvar
55 λεπτ.
Karkówka marynowana z grilla
3ωρ. 20 λεπτ.
Masło czosnkowe z serkiem
10 λεπτ.
Sos sriracha-mayo
5 λεπτ.
Pasta z prażonego słonecznika
10 λεπτ.
Pasztet na Wielkanoc
2ωρ. 10 λεπτ.
Marynata orientalna
15 λεπτ.
Pasta śródziemnomorska
15 λεπτ.
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 λεπτ.