Prowansalski baton z migdałami i miodem

Prowansalski baton z migdałami i miodem

4.4 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
8 porcji

Υλικά

  • migdałów, blanszowanych
    400 g
  • andrutów
    2 płaty
  • miodu płynnego
    400 g
  • skórka otarta z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek, ilość do smaku

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 460 kcal / 1926 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 45 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων