
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wachauer Laberl
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 20 λεπτ.
8 Stück
Υλικά
Roggensauerteig
-
Wasser110 g
-
Anstellgut (Roggensauerteig)10 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 96080 g
Hauptteig
-
Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten230 g
-
frische Hefe5 g
-
Gerstenbackmalz (siehe Tipp)10 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten75 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700350 g
-
Kümmel, ganz2 - 3 TL
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
Öl zum Einfetten
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
233 kcal /
939 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
46 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Brot backen
70 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterranes Rosmarinbrot
1 godz. 55 min
Quark-Mandel-Brötchen
1 godz. 15 min
Chapati
1 godz. 10 min
Fenchelzöpfe
3 godz.
Laugen Croissants
1 godz.
Sesambrot
2 godz.
Birnen-Nuss-Brot
1 godz. 15 min
Vollkorneck
20 godz.
Bierbrot
2 godz.
Sandwich-Toast
27 godz.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 min
Vollkornbrot
5 godz.