Brot Venezia

Brot Venezia

4.2 170 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 10 λεπτ.
25 Scheiben

Υλικά

Weizensauerteig
  • Wasser
    150 g
  • Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
    15 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    150 g
Hauptteig
  • Wasser kalt
    175 g
  • Hartweizengrieß fein, (siehe Tipp) und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • frische Hefe
    5 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    4 EL

Διατροφή ανά 1 Scheibe

Θερμίδες 83 kcal / 349 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 190 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων