Cornish pasties

4.6 140 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 portions

Υλικά

  • stewing beef (gravy beef or chuck steak), trimmed and cut into pieces (3 cm)
    500 g
Pastry
  • plain flour
    550 g
  • salted butter chilled and cut into pieces
    135 g
  • lard chilled and cut into pieces
    135 g
  • sea salt
    1 pinch
  • chilled water
    160 g
Filling
  • brown onion cut into quarters
    140 g
  • carrot cut into pieces (3 cm)
    160 g
  • salted butter cut into pieces
    100 g
  • potato peeled and cut into pieces (2-3 cm)
    160 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 ½ tsp
  • ground white pepper to taste
    1 tsp
  • swede or turnip, cut into pieces (3 cm)
    160 g
  • Worcestershire sauce
    60 g
  • plain flour
    2 tsp
Assembly
  • egg lightly beaten
    1

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 458.8 mg
Πρωτεΐνη 18.8 g
Θερμίδες 2521.8 kJ / 600.4 kcal
Λιπαρά 36.5 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 20.7 g
Υδατάνθρακες 48.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων