Συσκευές & Αξεσουάρ
Frühkartoffel-Frittata mit Kabanossi und Bohnen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Gouda in Stücken100 g
-
Frühkartoffeln ungeschält700 g
-
Wasser700 g
-
dicke Bohnen, TK200 g
-
Kabanossi200 g
-
Eier6
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Muskat½ TL
-
Öl zum Braten
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
2627 kJ /
628 kcal
Λιπαρά
43 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Früh-Kartoffeln
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Frescolina
1 Std. 40 Min
Käse-Kräcker
1 Std.
Argentinische Empanadas mit Huhn
3 Std. 40 Min
Sauerkrauttaler
2 Std. 20 Min
Focaccine
2 Std.
Käsestangen
2 Std. 45 Min
Grünkohl-Quiche
1 Std. 30 Min
Dattel-Mandel-Focaccia
3 Std. 20 Min
Orientalische Süßkartoffel-Stangen
3 Std. 10 Min
Mini-Zupf-Pizzen
1 Std. 45 Min
Pizzabrote
50 Min
Kräuter-Bacon-Schnecken
2 Std.