
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bergisches Urbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ.
16 Scheiben
Υλικά
Poolish
-
Wasser175 g
-
frische Hefe erbsengroß (1 g)1 Stückchen
-
Dinkelmehl Type 630175 g
Hauptteig
-
Weizenkörner200 g
-
Wasser kalt175 g
-
Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bemehlen120 g
-
Öl zum Einfetten
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
frische Hefe5 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
110 kcal /
458 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
21 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Rock deinen Ofen!
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

THERMOMIX® Magazin 1/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterranes Baguette
15h
Himbeer-Mascarpone-Torte
3h
Fußballbrot mit Paprikadip
2h 30min
Hot Dog Muffin Style
2h
Käse-Kräcker
1h
Partyähre
1h 50min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2h
Mediterranes Pane Bianco
2h
Tomato Rolls
2h 50min
Monkey Bread
3h
Glutenfreie Speck-Quiche
1h 40min
Waldmeister-Erdbeer-Torte
6h 30min